Conceptie en geboorte

Een reis naar jouw begin

Een mensenleven begint niet met de geboorte maar met de conceptie. Niet alleen onze kindertijd maar ook de eerste negen maanden bij de moeder vormt ons. Vele belangrijke thema's van ons menszijn hebben hun oorsprong al in de baarmoeder en worden daar in de een of andere richting gestimuleerd. Achter een hardnekkige ontevredenheid met het leven kan en slechte baarmoederlijke oerervaring schuilgaan, bijvoorbeeld door spanningen tussen de ouders of zelfs een gevoel ongewenst te zijn.

Tijdens de workshop zullen we ons bezighouden met 'volwassen' thema's als: plezier in het leven, oervertrouwen, vermogen tot doorzetten, overgave, mijn plek in de wereld, rust tegenover activiteit, voelen, concurrentie en binding. Dit kan leiden tot een nieuwe en corrigerende ervaring, kan impulsen geven tot een nieuwe zienswijze van (levens) patronen of de reden zijn een nieuw ontdekte kant meer aandacht te geven. Het doel is om in grotere harmonie met jezelf en het grotere geheel te komen.

We werken met opstellingen, innerlijke beelden, meditatie, vormen van lichaamscontact, energetische mobilisatie en adem-, bewegings- en expressieoefeningen.

De natuur van Terschelling biedt vele mogelijkheden voor verdieping van het therapeutisch proces. We zullen - naast het werk binnen - ook gebruik maken van elementen uit het landschap zoals de zee, de wind, de stilte, het weer, de weidse ongereptheid en de verrassende dynamiek van duinen, natte valleien en bossen die in elkaar overlopen. Daarbij passen we inzichten toe uit o.a. psychodrama, voice dialoque, meditatie, shamanisme en opstellingen.


Datum 

Bij voldoende belagstelling

Begeleiding 

Heike Debets - Müller en Jeroen Boot

Informatie en
aanmelden 


024 39 77 809, info@praktijkSynthesis.nl