Groepen

Eigenlijk is het jammer dat de drempel om aan een therapiegroep deel te nemen vaak zo hoog is. In een groep merk je al snel dat je helemaal niet zo alleen staat met jou thema’s, dat anderen jou problemen herkennen en soms zelfs delen. Je zult al snel merken dat je niet raar of gek bent. Het kan enorm stimuleren om te ervaren hoe andere deelnemers nieuwe dingen uitproberen. In stilte met elkaar mediteren kan een krachtige ervaring zijn, net zo sterk als een keer schreeuwend en stampvoetend met elkaars grenzen stoeien.

Je deelt met elkaar hetzelfde doel, namelijk het verbeteren van je kwaliteit van leven, je gelukkiger voelen, beter funktioneren en communiceren, beter voor je op komen, beter in relaties staan. Dat feit maakt dat zich al snel een hechte gemeenschap vormt waarin iedereen de ruimte heeft om te ontdekken, uit te proberen, te reflekteren en gespiegeld te worden. Iedere deelnemer neemt een ware schat aan informatie mee naar huis als de groep liefdevol en met respekt met elkaar werkt. In de groep kan er naast het inzichtelijke werken ook en vooral lichamelijk geoefend worden. Het gebeurt regelmatig dat iemand geraakt wordt door het process van iemand anders. Dat geeft weer inzicht in je eigen proces.

Wij gaan met de groep regelmatig de natuur in waar wij dan b.v. opstellingen doen tussen oude bomen of in stilte wandelen.

Lopende groep

Er is op dit moment een lopende groep die één keer per maand op zaterdag bij elkaar komt, van 10:00 tot 17:00 uur. Deze groep verwelkomt nieuwe deelnemers. Bel voor informatie of stuur een e-mail.

Nieuwe groep: "Wie ben ik en wat wil ik eigenlijk?"

Bij voldoende belangstelling start er in het voorjaar een groep die om de twee weken een avond bij elkaar komt.